Interesse in onze school?

Bezoek zeker onze stand op de scholenbeurs in Stabroek op 31 jannuari of die in Kalmthout op 7 februari. Leerlingen die volgend schooljaar willen starten in onze middenschool maar eerst nog even willen proeven zijn welkom één van de infoavonden die doorgaan op 4 maart 2024 en 18 april 2024 voor een gepersonaliseerde rondleiding. Je kan hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar secretariaatSO@freinetwonderwereld.be. Telefonisch kan ook op het nummer 03 667 25 64. Lukt het niet om langs te komen  op één van de infoavonden maar wens je toch een rondleiding? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak op hetzelfde nummer . Wij maken graag tijd vrij op een lesdag na 15u30 of een woensdagmiddag om 12 of 13 uur. 

Inschrijvingen voor 1B of 1A voor schooljaar 2024 - 25:

Vanaf dit jaar maakt de WonderWereld gebruik van het aanmeldsysteem samen met alle middelbare scholen in Essen, Kalmthout, Kapellen, Stabroek en Wuustwezel. De aanmeldingsperiode voor de inschrijvingen loopt van 25 maart 2024 tot en met 19 april 2024. De resultaten van de aanmeldingen worden ten laatste op 13 mei 2024 bekend. gemaakt. Je kan alle informatie over ons aanmeldsysteem raadplegen op de website scholennoorderkempen.be

De capaciteit voor volgend schooljaar ligt vast op 24 plaatsen voor het eerste jaar A stroom en 14 plaatsen voor het eerste jaar B-stroom.

Inschrijven voor 2B of 2A?

Klik op deze link of scan de QR code.

Wij houden van een persoonlijke aanpak.

Na deze digitale registratie krijg je van ons een telefoontje voor een persoonlijk gesprek op school, dan worden de papieren overlopen, wordt het paspoort gekopieerd en kunnen we eventueel enkele persoonlijke zaken qua opvolging bespreken.

De officiële inschrijving voor 2B en 2A starten vanaf de eerste dag na de paasvakantie.


inschrijvingen middenschool