Welkom jongste kleutertjes!

Vanaf 2,5 jaar is je kind van harte welkom in onze Wonder(kleuter)Wereld

De peutertjes zitten samen met de eerste kleuterklas in de schildpadklas bij juf Shirley. 

Benieuwd naar onze kleuterwerking?We ontvangen je graag na schooltijd (dagelijks vanaf 15:30u, woensdag vanaf 12:30u) voor een uitgebreide rondleiding en toelichting over de kleuterwerking. Maak zeker een afspraak voor een bezoekje!

+32 (0)3 667 25 03 of info@freinetwonderwereld.be

Jongste kleutertjes

Instapdatum

  Er zijn verschillende instapmomenten in de loop van het schooljaar. Op deze dag gaat je kindje voor het eerst echt naar school! Je kan deze datum zelf uitrekenen op deze website

  Is je kind na onderstaande data geboren? Dan zal het moeten wachten tot het schooljaar 2023-2024 om ten vroegste op 1 september te kunnen starten.

  Jongste kleutertjes

  Zindelijkheidsbeleid

  Hoewel het niet verplicht is dat je kind zindelijk is alvorens het naar school komt, willen we afspraken  maken met ouders van kinderen die nog niet zindelijk zijn.
  • In de klas dragen de kinderen bij voorkeur geen luier. 
  • Voorzie dagelijks voldoende reservekledij. 
  • De leerkracht gaat dagelijks 6 keer naar het toilet met de kinderen, ook tussendoor kunnen zij naar het toilet wanneer ze dit zelf aangeven.
  • Ook thuis gaat de zindelijkheidstraining onverminderd door. Onze leraren kunnen je zeker ondersteunen met hulpmiddelen voor de training. Je staat er niet alleen voor!